5 май 2015 г.

SKG - домакински уреди от най-висок клас в TinyDeal

Ще ви запозная с марката SKG, която произвежда и предлага огромно разнообразие от домакинска техника и продукти. Стоки за бита, кухня, здраве, красота, електрически уреди...
SKG е мултинационална компания за битова техника, която има офиси и представителства на много места, като например Германия, Хонконг и Пекин. Маркови продукти SKG вече се продават в цял свят.

SKG са на мнение, че клиентите винаги са приоритет и получават ласкави отзиви за техните продукти по цял свят, най-вече заради високото им качество. Съсредоточени са активно в интернет търговията и техните стоки ще намерите основно онлайн.

Роден за потребителя, SKG се ангажира да предостави на интернет потребителите уреди от висок клас и подобаващо обслужване. За да отговори на разнообразните нужди на своите потребители, SKG е разработил над 40 категории домакински уреди. С цел по-добро обслужване на клиентите си, SKG дори създаде тест зона, където потребителите могат да опитат и да използват, преди да закупят.

SKG продукти са преминали през многократни строги тестове за качество и придобиха авторитетни сертификати от страна на Европейския съюз CE, GS и LFGB.

SKG дава на клиентите си обещание, че нейните продукти са винаги с първокласно качество.

Идваща от Китай, компанията SKG се разширява по всички краища на света, за да станат в бъдещето интернет лидер в света на домакинските уреди.

Запознайте се с SKG, разгледайте продуктите им в TinyDeal



Няма коментари:

Публикуване на коментар