12 август 2008 г.

Уреди за икономия на ток - Intelligent Electricity Savers


Или ако сте твърдо решени да имате такова устройство - погледнете на най-доброто място откъдето може да си го закупите - китайските онлайн сайтове с безплатна доставка до България. Най-ниската цена на пазара за Уред за икономия на ток. 
Нямам идея дали работят тези уреди, но почти нищо не губите, ако си го закупите директно от Китай.
Цените са повече от разумни! За сравнение - на нашият пазар тези устройства струват над 50лв. Пазарува се с PayPal или кредитна/дебитна карта Visa или Master card.



 Power Saving Electricity Energy Saver Box EU Plug (Silver)

18KW Electricity Digital Energy 35% Power Saver EU Standard Plug Bill Cost Reduction









18KW Electricity Utility Energy Power Saver Bills Cost Reduction Device 90V~250V
или пък тук
18KW Power Saver Save Electricity Energy 35% Less Money EU





Има много хора, които търсят в нета информация за Уреди за икономия на ток и ако сте решен да закупите такова устройство отново ви съветвам да не хвърляте много пари за него, а да го закупите на разумна цена. Според запознати, а и според описание в инструкциите на Уреда за икономия на ток единственото нещо, което прави платката в кутията е да предпазва електрическата мрежа от пиковете в електричеството, което пак не е малко

9 коментара:

  1. Заинтригувахте ме с тази публикация но дайте повече информация за тези уреди надеждни ли са как се използват ,кой ги произвежда и не на последно място колко струват.

    ОтговорИзтриване
  2. Данчо да се жени? ... Да бе, да! ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Имам подобно устройство! лично съм си го поръчал на ниска цена Аз мисля че върши известна работа. ползвам го от няколко месеца поне. Пускам си климатик сутрин, около 30 мин.
    Нощем работи маслено радиаторче в спалнята, иначе през деня се отоплявам на парно работи помпа, плюс стандартни разходи за осветление среден разход на ток по около 40- 45 лв на месец. за зимният период.
    Ако представлява интерес може да видите тук www.migmagshop.com/migmagshop

    ОтговорИзтриване
  4. Ако някой ми го обясни научно, да му повярвам. Според мен това звучи като тема за Myth Busters по Дискъвери ...
    Рекативна Мощност, кондензатори, да бе да ... глупости на търкалета със сложни думи, за да не разбират неинжинерите.. аз като инжинер смятам, че е поредният мошеннически продукт..

    ОтговорИзтриване
  5. Дебела цена за няколко кондензатора :) ... тая простотия беше модна преди 10 г. сега е вече добре забравена и готова отново да удари пазара ( и джобовете на идиотите ) :)

    ОтговорИзтриване
  6. Абе ако беше напртавено като хората би имало известен ефект. Но китайците с 1 кондензатор чудо правят:)) Продават го на едро за 5 долара, вътре има 1 кондензатор. Сериозна схема би дала резултати, но не китайския боклук:)

    ОтговорИзтриване
  7. abee hora i az kato vas misleh, 4e e nqkakva 6a6ma.....i az se pointeresuvah i se okazva 4e ima efekt, daje i kondenzator da e samo, naistina ima promqna v smetkata...imam nqkolko apartamenta i imam takiva ustroistva tam i smetkite sa namaleli s 20-30 % sredno...toest mnogokratno si e izplatilo investiranite sredstva......no v na6ata durjava, vseki trugva purvo da se sumnqva i da podhojda po takuv na4in kum ne6to podobno...koeto e normalno. no efekt ima !

    ОтговорИзтриване
  8. Ползвам уред за икономия на ток. В началото бях скиптично настроен (абе не вярвах изобщо)поради зачестилите измами (та китайски кондензатори ли не бяха, та платки заляти в смоли ли)но продуктите на www.Talevtehnology.com са нещо различно те наистина работят.Преди олколо 1 година и 4 месеца закупих бойлерният модул BES 04 мислейки че е поредната измама, аз ведага започнах да го засичам с контролен електромер ,и направо не можех да повярвам на очите си устройството всеки месец спестяваше околко 75КWh това е около 11лв на месец за целия период съм спестил 180лв.

    ОтговорИзтриване
  9. По колко плащате за положителни отзиви за тези боклуци? Защо лъжете хората??????????????

    ОтговорИзтриване